Περιοδεία στο 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας πραγματοποίησε η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Περιοδεία στο 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 5 Απρίλη, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λευκάδας, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βαγγέλη Βερροιώτη.

Μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό ενώ μιλώντας σε εκπαιδευτικούς ο Β. Βερροιώτης μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η κυβέρνηση όσον αφορά το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και τη γενικότερη λειτουργία της εκπαίδευσης δυσκολεύει το έργο, τη διαπαιδαγώγηση δηλαδή της νέας γενιάς. Επιπρόσθετα την κατευθύνει στη διαμόρφωση ενός ευέλικτου αυριανού φθηνού εργατικού δυναμικού και γι΄ αυτό εμείς και ως παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που συμμετέχει στις εκλογές, και ως ΚΚΕ, ο πολιτικός δηλαδή φορέας που στηρίζει την παράταξη, αγωνιζόμαστε για μια Παιδεία που θα βάλλει στο επίκεντρό της τις λαϊκές ανάγκες και όχι την εξυπηρέτηση των μεγαλοεπιχειρηματιών, είτε μέσα στο σχολείο είτε αύριο στην κοινωνία που οι σημερινοί μαθητές θα είναι οι αυριανοί εργαζόμενοι.

Γι΄ αυτό και καλούμε και τους λειτουργούς της εκπαίδευσης να στηρίξουν την παράταξή μας στις εκλογές, το ΚΚΕ σε Ευρωεκλογές και βουλευτικές εκλογές όταν γίνουν, γιατί θεωρούμε ότι είναι η μοναδική ψήφος η οποία μπορεί να μπει στον κουβά του αγώνα. Γι΄ αυτό το θεωρούμε βασικό ζήτημα. Καλούμε και σας να πάρετε υπόψη τη στάση που έχει κρατήσει το κόμμα μας απέναντι σε όλες τις διεκδικήσεις του κλάδου, που απ΄ ό,τι μαθαίνουμε από εργαζόμενους στην εκπαίδευση έχει ιδιαίτερη αποδοχή, τις κινήσεις που κάνουμε και τη στήριξη στη Βουλή για το ζήτημα των αναπληρωτών κλπ.

Αυτό, λοιπόν, που θέλουμε να πούμε είναι αγώνας πριν τις εκλογές, στις εκλογές ψήφο στη μοναδική παράταξη και κόμμα που θα δώσει ώθηση στον αγώνα, κι ο αγώνας συνεχίζεται φυσικά και μετά τις εκλογές γιατί τα προβλήματα θα είναι εδώ.»

This entry was posted in ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s