Στο Σύβρο περιόδευσε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

10_LAS_syvros

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Λευκάδας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λευκάδας Βαγγέλη Βερροιώτη και υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους περιόδευσε την Τρίτη 14 Μάη στον Σύβρο, ένα από τα πιο ζωντανά χωριά στη νότια Λευκάδα.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας οι υποψήφιοι συνομίλησαν με κατοίκους ενώ ο Β. Βερροιώτης μίλησε σε συγκέντρωση στην ταβέρνα «Βεράνι» στην πλατεία του χωριού.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ότι το ζήτημα δεν είναι απλά η απαρίθμηση των προβλημάτων που είναι αυτονόητα και προβάλλεται από όλους τους άλλους υποψήφιους, αλλά τα εμπόδια που μπαίνουν για την λύση των προβλημάτων αυτών, με το επιχείρημα ότι «δεν έχουμε λεφτά» καθώς και τις δεσμεύσεις έναντι του οικονομικού παρατηρητηρίου για τους προϋπολογισμούς των Δήμων.

Σημείωσε ότι η διαφορά της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που είναι συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ, από τους άλλους συνδυασμούς που μπορεί να έχουν και καλές προθέσεις, βρίσκεται στο γεγονός ότι έχει τη διάθεση να συγκρουστεί και να έρθει αντιμέτωπη απέναντι στο αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, όπως έκαμε και σε άλλους Δήμους της χώρας που είχε εκλεγμένους Δημάρχους.

Πρόσθεσε ότι στο χέρι του κόσμου είναι να σκεφτεί πολιτικά με βάση αυτά που του λείπουν, να εκφραστεί ενιαία σε όλες τις κάλπες, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, δίνοντάς του μεγαλύτερη δύναμη, ώστε να μπορέσει από καλύτερες θέσεις να οργανώσει τον αγώνα.

Οι περιοδείες και οι ομιλίες σε χωριά της Λευκάδας συνεχίζονται με το εναπομείναν πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα να είναι το ακόλουθο: Τετάρτη 15/5 στις 8.00 μ.μ. στον Πόρο, Πέμπτη 16/5 στις 8.00 μ.μ. στην Εξάνθεια, Παρασκευή 17/5 στις 8.00 μ.μ. στο Νυδρί, Σάββατο 18/5 στις 7.00 μ.μ. στους Τσουκαλάδες, Κυριακή 19/5 στις 11.00 π.μ. στο Καλαμίτσι και στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία της Καρυάς.

This entry was posted in ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s