Έγινε με επιτυχία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

2_laiki_syspeirosi_Lefkada

Παρά την συνεχή βροχή που είχε σαν αποτέλεσμα την μεταφορά την τελευταία στιγμή της συγκέντρωσης από την κεντρική πλατεία στον κλειστό χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 13 Μάη 2019 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Λευκάδα.

11_laiki_syspeirosi_Lefkada

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Θανάσης Τζίμας, υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ (δείτε πιο κάτω απόσπασμα από την ομιλία του), ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η Αλεξάνδρα Μπαλού και ο Βαγγέλης Βερροιώτης, επικεφαλής υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Δήμο Λευκάδας αντίστοιχα.

10_balou_alexandra

Το επόμενο διάστημα οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνεχίζουν τις περιοδείες και τις ομιλίες σε χωριά της Λευκάδας με το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα να είναι το ακόλουθο: Τρίτη 14/5 στις 8.00 μ.μ. στον Σύβρο, Τετάρτη 15/5 στις 8.00 μ.μ. στον Πόρο, Πέμπτη 16/5 στις 8.00 μ.μ. στην Εξάνθεια, Παρασκευή 17/5 στις 8.00 μ.μ. στο Νυδρί, Σάββατο 18/5 στις 7.00 μ.μ. στους Τσουκαλάδες, Κυριακή 19/5 στις 11.00 π.μ. στο Καλαμίτσι και στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία της Καρυάς.

9_laiki_syspeirosi_Lefkada

This entry was posted in ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s